Disney Club Penguin Island

Disney Club Penguin Island är en uppföljare till Club Penguin som är ett barnvänligt onlinespel som har roat unga och gamla sedan år 2005. I mars 2017 gick det gamla spelet i graven och ersattes då av Disney Club Penguin Island. Spelet är avsett att spelas i mobilen och du prenumererar på det.Det nya spelet är utvecklat av Disney Canada och är tillgängligt både för iOs och Android vilket gör att det går att spela på iPad och iPhone samt enheter från till exempel Samsung. Meningen är att spelare i alla åldrar ska ha en säker plats på nätet att interagera.

Roligt för gamla och unga

I spelet får chansen att ha kul i en säker miljö. Du kan tävla och vinna, utföra uppdrag, klättra upp en nivå och dela allt möjligt med dina nya vänner på nätet. Spelet passar alla, gamla som unga, varpå även föräldrar kan spela tillsammans med sina barn och mötas på en ö bland pingviner.Det här är absolut ett ställe på nätet där du kan låta dina barn hänga. Testa gärna själv genom att skapa ett konto och kolla upp de säkerhetssystem som är inbyggda spelet. Bland annat finns här en ordkoll som gör att vissa ord är ”no-no”. Skriv några fula så åker du ut.

Säker miljö på nätet för barn.

I spelets annonsering sägs det att Club Penguin Island tar på sig ett stort ansvar för att tillhandahålla en säker nätmiljö för barn och att det har utvecklat ett nytt chatt-filter. Man har även uppdaterat möjligheterna att använda emojis och 3D-animationer. Här finns även möjligheter att själv moderera en chat.Så föräldrar, luta er tillbaka, era barn är i säkra händer och de är utom räckhåll för ett ovårdat språk då de befinner sig på Club Penguin Island. Appen till spelet är gratis att ladda ner från Google Play och iTunes. Du får en gratis testperiod på några dagar innan du erbjuds en prenumeration

Post Navigation